Betaalinformatie

Bij Meubelhuys.com streven we ernaar om uw winkelervaring zo eenvoudig en handig mogelijk te maken. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze betaalopties:

Betaal met iDeal

Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal, de populaire betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u direct betalen via uw vertrouwde bankomgeving, zonder extra kosten. Kies gewoon iDeal als betaalmethode tijdens het afrekenen en volg de instructies om uw betaling te voltooien.

Betalen via Creditcard

Wij accepteren creditcardbetalingen van Visa, MasterCard en American Express. Betaal snel en veilig met uw creditcard en geniet van de bescherming en het gemak dat creditcards bieden. Voer eenvoudig uw kaartgegevens in tijdens het afrekenen en volg de instructies om uw betaling te voltooien.

betaal via PayPal

Met PayPal kunt u veilig online betalen zonder uw creditcardgegevens te delen. Verbind uw PayPal-account met uw bankrekening of creditcard en betaal snel en eenvoudig met slechts een paar klikken. Kies PayPal als betaalmethode tijdens het afrekenen en volg de instructies om uw betaling te voltooien.

Op factuur

Voor bedrijven en instellingen bieden wij ook de mogelijkheid om op factuur te werken. Neem contact op met onze klantenservice om een factuur aan te vragen en uw bestelling te plaatsen. Zodra de factuur is goedgekeurd, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden.

Bij Meubelhuys.com  streven we naar transparantie en gemak in elke stap van uw winkelervaring. Heeft u nog vragen over onze betaalmethoden of hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling? Neem gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice, wij staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen.

Scroll naar boven