Garantie

Garantievoorwaarden

Bij Meubelhuys.com streven we ernaar om kwalitatieve producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Hier vindt u belangrijke informatie over onze garantievoorwaarden:

Garantieperiode

Gekochte producten komen vaak met een garantieperiode van twee jaar. Om precies te weten hoelang de garantieperiode is voor jouw zorghulpmiddel, raden we aan om de gebruiksaanwijzing van het betreffende hulpmiddel te raadplegen.

Meubels

Specifieke garantievoorwaarden voor meubels, bedden en matrassen Op meubels, bedden en matrassen bieden wij een garantieperiode van drie jaar. Als de reparateur van mening is dat er een geldige klacht is ingediend, zal het hulpmiddel kosteloos worden gerepareerd en worden er geen voorrijkosten in rekening gebracht. Indien het hulpmiddel niet gerepareerd kan worden, ontvang je een vervangend hulpmiddel.

Hoe garantie aan te vragen?

Voor vragen over garantie of het indienen van een garantieclaim, kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 088 – 10 20 100 of via het contactformulier op onze website. Zorg ervoor dat je relevante informatie bij de hand hebt, zoals hoe het hulpmiddel defect is geraakt, de naam van het product en de aankoopdatum. Deze gegevens helpen ons om je sneller van dienst te kunnen zijn.

Bij het afhandelen van garantieclaims volgen wij de richtlijnen van de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO). Dit zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een eerlijke en transparante afhandeling van jouw garantieaanvraag.

Heb je nog vragen over onze garantievoorwaarden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen!

Scroll naar boven