Over ons

Meubelhuys.com

Het verhaal achter Meubelhuys.com

Wij zijn een gepassioneerd team van interieur liefhebbers met jarenlange ervaring in de meubelindustrie. Ons doel is om hoogwaardige, trendy en betaalbare meubels aan te bieden die passen bij elke stijl en smaak.

Wij begrijpen dat het kiezen van meubels een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij uitgebreide productinformatie en deskundig advies om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste keuzes maken. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van de perfecte meubels voor uw huis.

Naast onze geweldige selectie meubels bieden wij ook gratis verzending en retournering binnen Nederland. We zijn er trots op om een ​​uitzonderlijke klantenservice te bieden en willen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een geweldige ervaring te bieden, vanaf het moment dat ze onze website bezoeken tot het moment dat ze hun meubels in hun huis ontvangen. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we hopen dat je van onze producten zult genieten!

Veilig betalen

Bestel je meubelen online veilig en betaal met je eigen bank via iDeal.

Levering

Wij leveren alle producten snel doordat wij werken met een eigen voorraad in Nederland.

Retourneren

Niet tevreden? Je kan je artikelen retourneren binnen 14 dagen.

Doodat wij een klein team zijn kunnen wij snel handelen. Dat betekent snelle levertijden en snelle service bij vragen.
Team Meubelhuys.com
Winkelwagen
Scroll naar boven